5 syytä, miksi tarvitset uuden verkkosivustosuunnittelijan

by Stefan Yousef

Okei, päädyit vihdoin palkkaamaan web-suunnittelijan ja nyt sinulla on jotain, joka edustaa brändiäsi kyberavaruudessa, mutta ehkä asiat ovat romahtaneet sen jälkeen? Näet, siellä on tuhansia web-suunnittelijoita, mutta kaikki eivät ole todella hyviä! Se, että verkkosivustosi näyttää kauniilta, ei tarkoita, että saat tuloksia tai jopa käyntejä. Olemme koonneet luettelon viidestä syystä, joiden vuoksi verkkosivustosi saattaa epäonnistua. Jos huomaat vain yhden tai kaksi tuttua, voi olla aika etsiä muualta.
Hän ei voi tehdä mitä todella haluat
Muista, että olet asiakas ja niin kauan kuin vaatimuksesi eivät ole liian outoja, web-suunnittelijasi pitäisi pystyä pelaamaan palloa. Tai heidän pitäisi ainakin tehdä kaikkensa päästäkseen jonnekin lähelle. Jos he selittävät, että sivustoasi ei ole määritetty muutoksia varten tai jos budjettisi ei ulotu näihin muutoksiin, heillä voi olla järkeä. Mutta jos he eivät pysty keksimään selkeää syytä, he eivät todennäköisesti ole tarpeeksi taitavia noudattamaan suunnitelmiasi.
Halpaa ja iloista
Verkkosivujen suunnittelu on varmasti halvempaa kuin 10 vuotta sitten, mutta siihen on hyvä syy. Markkinat ovat täynnä uusia suunnittelijoita, eivätkä kaikki heistä todella tiedä mitä tekevät. Joten jos maksat sata taalaa verkkosivustostasi, älä ylläty, kun se ei ole kaikkea. Maksat näiden kaverien ajasta, ja mitä halvemmalla se on, sitä huonommat tuloksesi ovat.
Verkkosivustoasi ei voi päivittää
Tämä on selvä merkki siitä, että web-suunnittelijasi ei tiedä mitä he tekevät. Jokaisen tehokkaan verkkosivuston pitäisi pystyä käsittelemään päivityksiä ja uusia laajennuksia hikoilematta. Sinun on löydettävä joku, joka on sekä tehokas että itsevarma, ja ne, jotka varoittavat sinua vaarallisista päivityksistä, eivät todennäköisesti ole saaneet omaa koulutustaan ​​loppuun tehokkaasti.
Plugins kaikkialla
Nämä pienet kaverit ovat erittäin hyödyllisiä, mutta pääsivuston pitäisi pystyä tekemään suurin osa työstä ilman heitä. Liian monet laajennukset pilaavat verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn, minkä seurauksena se muuttuu hyödyttömäksi. Jos suunnittelijasi osaa koodata oikein, hänen ei tarvitse käyttää juuri mitään laajennuksia, joten tarkista kojelautasi ennen kuin erotat kovalla työllä ansaitsemastasi rahasta.
Huono selitystaito
Kaikkien suolansa arvoisten verkkosuunnittelijoiden pitäisi mielellään opastaa sinut uuden sivustosi kaikissa osissa. Jos he eivät pysty tekemään tätä tehokkaasti, sinulla on lähitulevaisuudessa kauhea päänsärky. Niiden tulisi jättää verkkosivustosi tilaan, jotta voit muuttaa asetuksia tarvittaessa. Lisäksi heidän ei pitäisi koskaan poistaa käytöstä mitään toimintovaihtoehtoja, koska tämä on merkki suunnittelijasta, joka haluaa saada lisää rahaa myöhemmin. Älä koskaan käytä suunnittelijaa, joka ei osaa markkinoida värikasettejasi, sillä he vain tuhlaavat aikaa ja rahaa.
Oletko valmis vaihtamaan?
Hei, on 5 merkkiä siitä, että sivustosi suunnittelija on perseestä, vältä näitä ja sinun pitäisi pärjätä hyvin!

You may also like