5 mahtavaa verkkosivustoa afrikkalaisesta muotista oppimiseen

by Stefan Yousef

Muoti on universaalia. Siitä huolimatta jokaisella maailman mantereella on useita ainutlaatuisia muodin piirteitä. Afrikka on yksi niistä maanosista, joita ylistetään kaikkialla maailmassa erittäin värikkäistä ja taiteellisista muotitrendeistä. Jos haluat oppia lisää afrikkalaisesta muodista, tässä on joitain sivustoja, joilla saatat haluta vierailla:
Africafashionguide.com
Tämä verkkosivusto keskittyy taloudellisen kestävyyden edistämiseen Afrikan muoti- ja tekstiiliteollisuudessa. Tältä sivustolta saat viimeisimmät uutiset konferensseista, muotitapahtumista ja näyttelyistä, joita järjestetään afrikkalaisen muodin vuoksi. Sieltä voit myös saada uutisia siitä, mistä kaupoista sinun kannattaa tarkistaa uusimmat vaatteet ja asusteet. Siinä on sivu, joka on omistettu yksinomaan Afrikan kauniille tekstiileille. Tämän ominaisuuden kautta saat tietoa tekstiiliin liittyvistä aiheista, kuten esimerkiksi mantereella valmistetuista erilaisista tekstiileistä.
Facebook.com/fashion.africa
African Fashion on Facebook-sivu, joka on omistettu afrikkalaiselle muotille ja taiteelle. Tällä sivulla voit nähdä erilaisia ​​afrikkalaiseen muotiin liittyviä kuvia, jotka on otettu eri puolilta Internetiä. African Fashion on pikkuhiljaa trendikkäämpää, mutta se on silti nostettava parrasvaloihin mahdollisimman pian, ja se on sivun tavoite. Sivu on kerännyt yli kaksisataatuhatta tykkäystä kaikenlaisilta ihmisiltä, ​​mukaan lukien muodin asiantuntijoilta, afrikkalaisen kulttuurin asiantuntijoilta, valokuvaajilta ja tavallisilta muodin ystäviltä.
Loveafricanfashion.tumblr.com
Rakastuisit ehdottomasti afrikkalaiseen muotiin, jos vierailet tällä Tumblr-sivustolla. Sivustoa ylläpitää muotikirjailija, joka on erityisen kiinnostunut afrikkalaisesta muodista. Ja juuri tälle sivustolle hän julkaisee kauniita kuvia afrikkalaisista miehistä ja naisista, jotka esittävät heidän erilaisia ​​muotimakujaan. Näiden kuvien aiheet vaihtelevat ammattimalleista tavallisiin kyläläisiin; aikuisista lapsille. Kun olet selannut tätä sivustoa jonkin aikaa, on mahdotonta olla oppimatta afrikkalaisen muodin monipuolisuudesta, ainutlaatuisuudesta ja kauneudesta.
Pinterest.com/royaljewel36/african-fashion
Pinterest on yksi tämän hetken suosituimmista sosiaalisen median sivustoista. Tällä sivustolla voi oppia paljon afrikkalaisesta muodista erityisesti royaljewel36:n afrikkalaisesta muotisivulta. Hänellä on useita muotitauluja, jotka keskittyvät lyhyisiin mekoihin, toppeihin, hameisiin, laukkuihin, miesten muotiin ja moniin muihin muotituotteisiin. Hänen sivuillaan on lukemattomia valokuvia – erittäin värikkäitä kuvia, jotka voivat jopa inspiroida sinua tehdessäsi omaa mekkoasi tai ostaessasi uutta.
Fashionghana.com
Lopuksi tämän luettelon osalta verkkosivusto, jolla voit vierailla, on Fashionghana.com. Ghana on suvereeni valtio Afrikassa, jolla on muusta Afrikasta varsin ainutlaatuinen muotikulttuuri. Jos haluat tietää tarkemmin tämän maan muotitrendeistä, kannattaa vierailla osoitteessa Fashionghana.com. Mekkokuvien lisäksi, joista voit saada inspiraatiota, pääset lukemaan myös ghanalaisten muotikirjoittajien kirjoittamia artikkeleita, joiden aiheina ovat julkkiskellot, jopa arvostelut, muotinäytöspäivitykset ja paljon muuta.