4 vinkkiä kaupallisen jääkaapin korjaamiseen Torontossa halvemmalla

by Stefan Yousef

Jos olet elintarvike- tai juomateollisuudessa, kaupallinen jääkaappisi on todennäköisesti keittiösi sydän. Joka sekunti se istuu rikkinä, yrityksesi menettää rahaa. Valitettavasti kaupallisen jääkaapin korjaaminen voi maksaa enemmän kuin useimmat yritykset ajattelevat. Cowboy-sähköasentajat voivat tyhjentää jopa 250 dollaria tunnissa. Pidätpä sitten pientä ruokailijaa tai suurta ravintolaa, tässä on neljä vinkkiä, joiden avulla saat kaupallisen jääkaappisi korjattua Torontossa halvemmalla.
1. Tarkista jääkaapin takuu
Heti kun kaupalliseen jääkaappiin tulee ongelma, on tärkeää, että otat yhteyttä valmistajan takuuseen. Et välttämättä tiedä tarkalleen, mikä vika jääkaapissa on, mutta on mahdollista, että takuu kattaa vian korjauskustannukset. Esimerkiksi monissa kaupallisissa jääkaapeissa on kompressoritakuu, ja kompressori on tilastollisesti todennäköisin jääkaapin osa, joka rikkoutuu. Jos jääkaappisi on vielä takuun alainen, ottamalla yhteyttä valmistajaan tai valtuutettuun huoltoliikkeeseen on paras tapa saada laite korjattua halvemmalla.
2. Pyydä valtuutettuja korjauskeskuksia valmistajalta
Riippumatta siitä, onko jääkaapisi takuu umpeutunut, vikaa ei kata tai ostit jääkaapin käytettynä huutokaupasta eikä takuuta ole annettu, joudut maksamaan mahdolliset korjaukset. Tässä tilanteessa yhteyden ottaminen valmistajaan on edelleen paras tapa tehdä halpoja korjauksia. He neuvovat sinulle, mitkä alueesi korjaamot ovat valtuutettuja korjaamaan jääkaappisi. Valtuutetun korjauskeskuksen henkilökunta on suorittanut koulutuksen jääkaapin mallin työstämiseksi ja korjaamiseksi. Yhteyden ottaminen valtuutettuun huoltokeskukseen takaa sinulle oikeudenmukaiset hinnat, laadukkaan palvelun ja ongelmattoman toiminnan.
3. Tarkista osien ja työn takuut
Kun olet löytänyt valtuutetun korjaamon, sinun tulee aina pyytää kirjallinen tarjous koko työstä. Tässä tarjouksessa on kerrottava korjauksen kokonaiskustannukset sekä tiedot osista ja työn takuusta. Jääkaapin korjaus maksaa paljon vähemmän, jos pyydät kirjallisen tarjouksen. Tarjous varmistaa, ettet joudu kärsimään korkeista tuntimaksuista. Soittomaksut ovat yleisiä laitekorjausteollisuudessa. Tarjousten pyytäminen kahdelta tai kolmelta yritykseltä auttaa sinua mahdollisuuksien mukaan päättämään, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa jääkaapin korjauksesta.
4. Tarkista puhelumaksut ja korkeammat tuntihinnat
Viimeinen vinkki on tarkistaa joidenkin laitekorjausyritysten veloittamat omituiset tuntihinnat. Kaupallisten jääkaappien koosta johtuen korjausurakoitsijat tulevat tiloihinne suorittamaan korjauksen. Ei ole harvinaista, että korjaamoyritykset mainostavat alhaisia ​​tuntihintoja ja veloittavat sitten asiakkaalta matka-ajasta ja tunnin ulkopuolisesta huollosta. Jos esimerkiksi tarvitset korjausta normaalin työajan ulkopuolella, voidaan periä lisämaksu. Lisäksi jokaisesta korjaukseen kuluvasta lisätunnista veloitetaan korkeampi hinta. Kirjallinen tarjous auttaa sinua välttämään nämä maksut ja saamaan jääkaapin korjauksen halvemmalla.
Johtopäätös
Jos etsit kaupallista laitteiden korjausta Torontossa, Kanadan Heating, Refrigeration and Air Conditioning Institute (HRAI) voi auttaa sinua löytämään paikallisen sertifioidun korjausurakoitsijan, joka on koulutettu ja vakuutettu. Valtuutettu korjaamo takaa työnsä laadun ja auttaa sinua käyttämään kaupallista jääkaappiasi vielä monta vuotta.