4 pukeutumissovelluspeliä tytölle sinussa

by Stefan Yousef

Jos rakastit nukkejen pukemista lapsena, on suuri mahdollisuus, että rakastat pukemista edelleen tähän asti. Vaikka näin ei olisi, sinulla voi varmasti olla tytär tai perheenjäsen, joka rakastaa pukea nukkeja. Nykymaailmassa on paljon sovelluksia, jotka sopivat kaikille, jotka rakastavat pukeutumista. Tässä on joitain pukeutumismuotisovelluksia, jotka saatat haluta ladata.
Line Play
Yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista pukeutumispeleistä on Line Play. Sillä on yli 400 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Tämän sovelluksen avulla voit luoda oman avatarisi. Voit valita useista muokkausvaihtoehdoista, jotta avatar näyttää sinulta. Sitten voit pukea sen, kun olet valinnut yli 1 500 muotituotteesta. Ja hyvä asia on, että tämä määrä kasvaa, kun 200 tuotetta lisätään joka viikko. Toinen hieno asia tässä sovelluksessa on, että voit keskustella ystäviesi kanssa reaaliajassa – vuorovaikutuksessa tietysti omien avatariesi kanssa.
Style Me Girl
Myös yksi markkinoiden suosituimmista pukeutumissovelluksista on Style Me Girl. Se on 3D-muotipeli, jossa voit valita oman avatarisi ja tehdä sen vuoksi paljon ostoksia. Avatarisi ulkonäköä voi parantaa valitsemalla tuhansien vaatteiden, kenkien, asusteiden, kosmetiikkatuotteiden ja jopa lemmikkien joukosta. Tämä peli, toisin kuin muut pukeutumispelit, vaatii sinua ansaitsemaan kolikoita, ennen kuin voit ostaa vaatteita, joista pidät avatarillesi. Ansaitset pisteitä pelaamalla tyylistä saalispeliä. Style Me Girl -sovellusta voidaan pelata iOS-puhelimilla, ja siinä on vain useita pieniä ongelmia, joista käyttäjät valittavat.
Pariisin tyylikäs
Paris Chic on pukeutumissovellus, jota kehutaan erittäin suloisesta animaatiotyylistään. Tässä sovelluksessa saat mahdollisuuden kaunistaa supersöpöä hahmoa valitsemalla hänen vaatekaappistaan ​​erilaisista vaatteista. Mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan, on se, että voit piirtää mekkoja, joita haluat hänen käyttävän. Ja joka kerta, kun olet erittäin tyytyväinen tiettyyn muodonmuutokseen, voit helposti julkaista valokuvan siitä Twitterissä. Toinen asia, jota tässä pelissä kehutaan, on mukava taustamusiikki, jota sinulla on hauskaa kuunnella, kun puet digitaalisen nukkesi.
Hanan vaatekaappi
Jos haluat toisen erittäin söpön 2D-pelin, kuten Paris Chic, pidä Hana’s Closetista. Tässä pelissä pääset tekemään muodonmuutoksen Hanalle, supersuloiselle pienelle tytölle, jolla on vaaleanpunaiset hiukset. Pue hänet yli sataan asuun eläinasuista, minimekoista ja prinsessaasuista. Jokainen muodonmuutos on täydellinen, ja jos pidät tietystä asuyhdistelmästä erittäin paljon, voit ottaa siitä valokuvan ja tehdä siitä puhelimen taustakuvasi.

You may also like