10 teknistä vinkkiä elämän helpottamiseksi

by Stefan Yousef

Tekniikka on suunniteltu helpottamaan elämäämme, mutta liian usein emme käytä sitä niin. Toki käytämme toisinaan jotain pesukoneen kaltaista kuorman ottamista pois (melkein kirjaimellisesti), mutta useammin meillä on tapana luottaa tekniikkaan lähinnä liike-elämässä, viestinnässä ja viihteessä. Vaikka tietokoneita käytettäisiin elämämme helpottamiseksi, käytämme sitä usein vain tilaisuutena tehdä enemmän työtä.
Sitten tarkastellaan joitain tapoja, joilla voit tehdä elämästäsi jokapäiväistä helpompaa tekniikan avulla. Kaikki nämä nopeat ja helpot muutokset auttavat sinua tekemään enemmän työtä rentoutuen ja tuntemaan olosi mukavammaksi samaan aikaan.
1. Hanki astianpesukone
Jos pidättelet tällä hetkellä astianpesukoneen hankkimisesta, sinun pitäisi päästä siitä yli heti. Vaikka kaikkien ei tarvitse antaa koneen tehdä pesua puolestaan, huomaat, että se säästää paljon aikaa, mutta mikä vielä parempi, sen avulla voit pinota likaiset lautaset jonnekin odottaessa.
2. Käytä jätehuoltoyksikköä
Jätteenkäsittelyyksikkö pilkkoo ruoan, kun se laskee tiskialtaan. Tämä tarkoittaa, että voit pilkkoa suoraan pesualtaaseen, ja se tarkoittaa, että pistoke ei tukkeudu enää koskaan!
3. Hanki suurempi pakastin
Suurella pakastimella voit valmistaa suuria ruoka-eriä ja säilyttää ne sitten Tupperwaressa. Välitöntä, terveellistä ruokaa käytettävissäsi!
4. Hanki kannettava skanneri
Kannettava skanneri skannaa useita sivuja etu- ja takapuolelta nopeasti ja tehokkaasti. Näin voit todella omaksua paperittoman toimiston.
5. Käytä Evernotea
Mitä tehdä, kun asiakirjat on skannattu? Lataa ne Evernoteen, jotta voit käyttää niitä millä tahansa laitteella ja etsiä sisältöä OCR:n kautta.
6. Aloita puhelimen kalenterin käyttö oikein
Puhelinkalenteri voi olla Jumalan lahja, jos todella alat käyttää sitä, varmistaen, ettet koskaan unohda tapaamista uudelleen!
7. Hanki kannettava näppäimistö älypuhelimeesi
Kannettava näppäimistö älypuhelimellesi tarkoittaa, että puhelimestasi voidaan tehdä pieni tietokone. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että et koskaan jää jumissa ilman, että pystyt kirjoittamaan ja työskentelemään.
8. Aseta tabletti keittiöösi
Kun keittiössä on tabletti, voit nauttia podcastien kuuntelusta tai Netflixin katselusta ruoanlaiton aikana. Tulet huomaamaan, että kokkaat useammin!
9. Hanki robottipölynimuri
Robottipölynimurit eivät ole täydellisiä, mutta jos käytät niitä pitämään muutaman huoneen, kuten keittiön ja kylpyhuoneen, puhtaana hiuksista ja muruista, ne voivat vaikuttaa todella paljon.
10. Käytä oikeita palveluita
Tekniikka on hyödyllistä ja rentouttavaa vain niin kauan kuin se toimii. Kun asiat hajoavat, katsot erilaista tarinaa, ja siksi sinun on varmistettava, että saat , kun sitä tarvitset, IT-tuki ja yleensä voit ottaa yhteyttä kaikkiin teknisen tukipalvelun palveluihin heti.

You may also like